Aardappel-bleekselderijschotel met Port Salut
Aan de slag
Halveer de aardappelen overlangs en kook ze 15 minuten. Kook de bleekselderij 3 minuten mee. Verwarm de oven voor op 200 °C. Giet de aardappelen en de bleekselderij af en meng ze in de braadslee met de uien, de knoflook, de olie en peper en zout naar smaak. Strooi de kaasblokjes erover en schuif de braadslee in de oven. Laat de kaas in 15-20 minuten smelten en lichtbruin kleuren. Serveer het gerecht warm.
Aardappel-bleekselderijschotel met Port Salut
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Halveer de aardappelen overlangs en kook ze 15 minuten. Kook de bleekselderij 3 minuten mee. Verwarm de oven voor op 200 °C. Giet de aardappelen en de bleekselderij af en meng ze in de braadslee met de uien, de knoflook, de olie en peper en zout naar smaak. Strooi de kaasblokjes erover en schuif de braadslee in de oven. Laat de kaas in 15-20 minuten smelten en lichtbruin kleuren. Serveer het gerecht warm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakken herfstaardappelen
1 struik bleekselderij
3 rode uien
2 tenen knoflook
3 el olijfolie
2 stukken port salut
Dit heb je nodig
braadslede