Crostini met ansjovisfilet en port salut
bewaar
bewaar

Crostini met ansjovisfilet en port salut

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sneetjes stokbrood op bakplaat leggen. Op elk sneetje 1 ansjovisfilet en plakje kaas leggen. Ringetjes chilipeper erover verdelen. Bakplaat ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 3 minuten laten smelten. Crostini uit oven garneren met blaadjes basilicum. Warm serveren.

algemeenAndere kaas: Vervang de port salut door dezelfde hoeveelheid Kernhem of abdijkaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crostini met ansjovisfilet en port salut

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig