Snelle champignonrisotto
Aan de slag
Kook de risottorijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de courgette in dunne reepjes en snijd de peterselie fijn.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak hierin de balletjes in 4 min. krokant en bruin. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak hierin op hoog vuur de champignonroerbakmix met de courgette in 5-7 min. gaar.
Schep de champignonmix, courgette en peterselie met de helft van de kaas door de risottorijst. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Bestrooi de risotto met de rest van de kaas. Serveer met de warme balletjes.
Snelle champignonrisotto
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de risottorijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de courgette in dunne reepjes en snijd de peterselie fijn.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak hierin de balletjes in 4 min. krokant en bruin. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak hierin op hoog vuur de champignonroerbakmix met de courgette in 5-7 min. gaar.
Schep de champignonmix, courgette en peterselie met de helft van de kaas door de risottorijst. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Bestrooi de risotto met de rest van de kaas. Serveer met de warme balletjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g risotto ai funghi
1 courgette
2 el verse peterselie
4 el traditionele olijfolie
420 g vegaballetjes
400 g champignonroerbakmix
100 g geraspte belegen kaas