Paddenstoelenrisotto met geitenkaas
Proef in deze paddenstoelenrisotto de smaak van de herfst. Risotto vraagt wat geduld, maar dat is het waard.
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui. Fruit in een wok of hapjespan de ui en de champignons in de olie 5 min., tot de paddenstoelen vocht loslaten.
Snijd de witlof in reepjes. Voeg de witlof toe en roerbak nog 1 min. Schep de risotto erdoor. Verkruimel de geitenkaas en schep deze vlak voor het serveren door de risotto. Serveer direct.
Risotto maken
Instructievideo - 04:45 min.
Paddenstoelenrisotto met geitenkaas
Proef in deze paddenstoelenrisotto de smaak van de herfst. Risotto vraagt wat geduld, maar dat is het waard.
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui. Fruit in een wok of hapjespan de ui en de champignons in de olie 5 min., tot de paddenstoelen vocht loslaten.
Snijd de witlof in reepjes. Voeg de witlof toe en roerbak nog 1 min. Schep de risotto erdoor. Verkruimel de geitenkaas en schep deze vlak voor het serveren door de risotto. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g risotto ai funghi
2 uien
250 g gesneden kastanjechampignons
2 el traditionele olijfolie
600 g witlof
240 g zachte geitenkaas