Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto
De pesto kip koop je al voorbereid, dus met weinig werk zet je iets bijzonders op tafel.
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit 1 el margarine in een koekenpan en bak de champignons 5 min. Schep de champignons bij de risotto.
Verhit in een andere koekenpan met antiaanbaklaag 1 el margarine en bak de kipfilets in 20 min. bruin en gaar. Verhit de rest van de margarine in de koekenpan (met de champignons) en laat de roerbakmix op matig vuur ontdooien. Roerbak daarna op hoog vuur 5 min. Serveer de kipfilets met de risotto en groenten.
Risotto maken
Instructievideo - 04:45 min.
Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto
De pesto kip koop je al voorbereid, dus met weinig werk zet je iets bijzonders op tafel.
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit 1 el margarine in een koekenpan en bak de champignons 5 min. Schep de champignons bij de risotto.
Verhit in een andere koekenpan met antiaanbaklaag 1 el margarine en bak de kipfilets in 20 min. bruin en gaar. Verhit de rest van de margarine in de koekenpan (met de champignons) en laat de roerbakmix op matig vuur ontdooien. Roerbak daarna op hoog vuur 5 min. Serveer de kipfilets met de risotto en groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g risotto ai funghi
250 g kastanjechampignons
3 el vloeibare margarine
4 pestokipfilet ovenschotels
450 g Italiaanse roerbakmix