Groenterisotto met kalkoenschnitzel
bewaar
bewaar

Groenterisotto met kalkoenschnitzel

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

In braadpan 1 el boter verhitten en paprika en courgette 2 min. roerbakken. Risotto erdoor scheppen, 500 ml water toevoegen en zonder deksel aan de kook brengen. Risotto in ca. 8 min. zachtjes gaarkoken. Kalkoenschnitzels in reepjes snijden en mengen met koekkruiden, zout en peper. In koekenpan rest van boter verhitten en vlees op matig vuur in 5 min. bruinbakken. Langs rand van pan wijn erbij schenken en vlees nog 3 min. zachtjes laten sudderen. Risotto in twee diepe borden scheppen en vleesreepjes met jus erover scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groenterisotto met kalkoenschnitzel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig