Omelet met Franse groenten & kaas
Aan de slag
Snipper de uien, snijd de tomaat in blokjes en snijd de kaas in 8 plakjes. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de krieltjes 8 min. Schep de ui, de wokgroente en de tomaat erdoor en bak de groenten in 4-6 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
Klop de eieren los met de melk en peper en zout. Verhit 1/2 el olie en bak een omelet van 1/4 van het eimengsel. Bak zo nog drie omeletten. Verdeel de omeletten over borden en schep de groenten erop. Verdeel de plakjes kaas erover en klap de omelet dubbel. Steek vast met een prikker.
Omelet bakken
Instructievideo - 04:14 min.
Omelet met Franse groenten & kaas
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de uien, snijd de tomaat in blokjes en snijd de kaas in 8 plakjes. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de krieltjes 8 min. Schep de ui, de wokgroente en de tomaat erdoor en bak de groenten in 4-6 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
Klop de eieren los met de melk en peper en zout. Verhit 1/2 el olie en bak een omelet van 1/4 van het eimengsel. Bak zo nog drie omeletten. Verdeel de omeletten over borden en schep de groenten erop. Verdeel de plakjes kaas erover en klap de omelet dubbel. Steek vast met een prikker.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 tomaat
185 g Port Salut roodkorstkaas 50+
4 el traditionele olijfolie
850 g barbecue minikrieltjes
6 middelgrote eieren
100 ml halfvolle melk
Dit heb je nodig
tapasprikkers