Vegetarische filets met groene pepersalsa
bewaar
bewaar

Vegetarische filets met groene pepersalsa

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Barbecue aansteken. Pepers en tomaten fijnsnijden en met 2 el olie mengen. Maïs laten uitlekken en door tomatenmengsel scheppen. Salsa met zout en peper op smaak brengen. Peultjes schoonmaken en in 5 min. beetgaar koken. Krieltjes mengen met rest van olie en teentje knoflook er boven uitknijpen. Grillmand invetten en krieltjes op barbecue in 10 min. grillen. Krieltjes met zout bestrooien. Valess op barbecue in 5 min. gaargrillen. Valess met krieltjes, salsa en peultjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische filets met groene pepersalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig