Penne met tomaat en mascarponesaus
De mozzarellabolletjes smelten half in de warme tomatensaus.
Aan de slag
Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de mozzarella uitlekken. Maak de courgette schoon en snijd deze in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit in een braadpan de olie en bak de courgette en knoflook 4 min. zachtjes. Roer de pastasaus erdoor en laat het door en door warm worden. Roer de penne en de pastasaus erdoor en laat het 1 min. doorwarmen. Meng de sla met de dressing. Breng de penne op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met salade.
Penne met tomaat en mascarponesaus
De mozzarellabolletjes smelten half in de warme tomatensaus.
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de mozzarella uitlekken. Maak de courgette schoon en snijd deze in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit in een braadpan de olie en bak de courgette en knoflook 4 min. zachtjes. Roer de pastasaus erdoor en laat het door en door warm worden. Roer de penne en de pastasaus erdoor en laat het 1 min. doorwarmen. Meng de sla met de dressing. Breng de penne op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne
300 g mini mozarella's
1 courgette
2 tenen knoflook
2 el traditionele olijfolie
380 g pastasaus tomaat en mascarpone
200 g gemengde ijsbergsla
4 el sladressing balsamico