Tortellini met tomaat-mascarponesaus
Aan de slag
Oven op 225 °C voorverwarmen. Tortellini volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Blokjes op bakplaat met olijfolie en zout mengen. Aubergineblokjes in oven in 10 min. roosteren, af en toe omscheppen. Tortellini afgieten. Pastasaus en aubergineblokjes door tortellini scheppen en goed doorwarmen. Kaas met kaasschaaf in stukjes schaven. Tortellini met kaas serveren.
Tortellini met tomaat-mascarponesaus
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 225 °C voorverwarmen. Tortellini volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Blokjes op bakplaat met olijfolie en zout mengen. Aubergineblokjes in oven in 10 min. roosteren, af en toe omscheppen. Tortellini afgieten. Pastasaus en aubergineblokjes door tortellini scheppen en goed doorwarmen. Kaas met kaasschaaf in stukjes schaven. Tortellini met kaas serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak tortellini alla carne
2 aubergines
3 eetlepels olijfolie
2 potten pastasaus tomaat en mascarpone
100 g pittige kaas