Tortellini met tomaat-mascarponesaus
bewaar
bewaar

Tortellini met tomaat-mascarponesaus

30 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 225 °C voorverwarmen. Tortellini volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Blokjes op bakplaat met olijfolie en zout mengen. Aubergineblokjes in oven in 10 min. roosteren, af en toe omscheppen. Tortellini afgieten. Pastasaus en aubergineblokjes door tortellini scheppen en goed doorwarmen. Kaas met kaasschaaf in stukjes schaven. Tortellini met kaas serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortellini met tomaat-mascarponesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig