Tortellini met auberginesaus
Aan de slag
Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken. Tomaten en worchestershiresaus erdoor roeren en ca. 15 minuten zachtjes stoven. Laatste minuut ham erdoor roeren. Geheel op smaak brengen met zout en peper. Tortellini over vier borden verdelen, saus erop scheppen en bestrooien met kaas.
Tortellini met auberginesaus
hoofdgerecht
null personen
825 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken. Tomaten en worchestershiresaus erdoor roeren en ca. 15 minuten zachtjes stoven. Laatste minuut ham erdoor roeren. Geheel op smaak brengen met zout en peper. Tortellini over vier borden verdelen, saus erop scheppen en bestrooien met kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakjes tortellini alla carne
2 aubergines
1 ui
4 eetlepels olijfolie
1 pak gezeefde tomaten
8 eetlepels worcestershire-sauce
1 duobakje hamblokjes
½ zakje geraspte Parrano