Tortellini bolognese
Aan de slag
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan en bak de ui en knoflook 3 min. Schep het gehakt erdoor en bak rul. Schep de gezeefde tomaten en kruiden erdoor en laat zonder deksel 10 min. op laag vuur sudderen. Breng de saus op smaak met peper en zout. Verdeel de tortellini over borden, schep de saus erop en bestrooi met kaas.
Tortellini bolognese
hoofdgerecht
null personen
1040 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan en bak de ui en knoflook 3 min. Schep het gehakt erdoor en bak rul. Schep de gezeefde tomaten en kruiden erdoor en laat zonder deksel 10 min. op laag vuur sudderen. Breng de saus op smaak met peper en zout. Verdeel de tortellini over borden, schep de saus erop en bestrooi met kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g tortellini alla carne
3 uien
1 teen knoflook
3 el traditionele olijfolie
500 g half-om-halfgehakt
500 g gezeefde tomaten in pak
2 el gedroogde Italiaanse kruiden
150 g geraspte kaas voor pasta