Tortellini met room en spek
En een frisse tomatensalade 'on the side'.
Aan de slag
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes uit. Was de tomaten en snijd ze in partjes. Meng met de pestospread. Snipper de ui.
Voeg de ui bij het spek en bak ca. 2 min. mee. Voeg de carbonarasaus toe en verwarm mee. Snijd de peterselie fijn. Meng de tortellini met de saus. Verdeel over de borden en bestrooi met de peterselie. Serveer met de tomatensalade.
Tortellini met room en spek
En een frisse tomatensalade 'on the side'.
hoofdgerecht
null personen
780 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes uit. Was de tomaten en snijd ze in partjes. Meng met de pestospread. Snipper de ui.
Voeg de ui bij het spek en bak ca. 2 min. mee. Voeg de carbonarasaus toe en verwarm mee. Snijd de peterselie fijn. Meng de tortellini met de saus. Verdeel over de borden en bestrooi met de peterselie. Serveer met de tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
440 g tortellini alla carne
125 g magere spekreepjes
600 g trostomaten
90 g koelverse pestospread
1 ui
260 g carbonarasaus
15 g verse peterselie