Tortelloni met mascarponesaus
bewaar
bewaar

Tortelloni met mascarponesaus

Omdat tortelloni van zichzelf al zo lekker is, voegen we alleen een paar basics toe om 'm nog beter te maken.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Kruis de tomaten in en dompel 10 sec. onder in een pan kokend water. Ontvel de tomaten en snijd in kleine stukjes. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui 3 min. Voeg de tomaten toe en bak 4 min. mee. Roer de pastasaus erdoor en verwarm goed. Breng op smaak met peper en zout. Meng de tortelloni met de saus en bestrooi met rucola en pijnboompitten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortelloni met mascarponesaus

Omdat tortelloni van zichzelf al zo lekker is, voegen we alleen een paar basics toe om 'm nog beter te maken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig