Tortelloni met mascarponesaus
Omdat tortelloni van zichzelf al zo lekker is, voegen we alleen een paar basics toe om 'm nog beter te maken.
Aan de slag
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Kruis de tomaten in en dompel 10 sec. onder in een pan kokend water. Ontvel de tomaten en snijd in kleine stukjes. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui 3 min. Voeg de tomaten toe en bak 4 min. mee. Roer de pastasaus erdoor en verwarm goed. Breng op smaak met peper en zout. Meng de tortelloni met de saus en bestrooi met rucola en pijnboompitten.
Tortelloni met mascarponesaus
Omdat tortelloni van zichzelf al zo lekker is, voegen we alleen een paar basics toe om 'm nog beter te maken.
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Kruis de tomaten in en dompel 10 sec. onder in een pan kokend water. Ontvel de tomaten en snijd in kleine stukjes. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui 3 min. Voeg de tomaten toe en bak 4 min. mee. Roer de pastasaus erdoor en verwarm goed. Breng op smaak met peper en zout. Meng de tortelloni met de saus en bestrooi met rucola en pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse tortelloni con formaggio e noci
2 uien
6 tomaten
3 el traditionele olijfolie
185 g pastasaus tomaat en mascarpone
75 g rucola
65 g pijnboompitten