Tortelloni met ham en pesto
Soms heb je maar 6 ingrediënten nodig om een lekker doordeweeks gerecht te maken.
Aan de slag
Snijd de champignons in plakjes. Was en snijd de preien in schuine ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons en prei 7 min. op middelhoog vuur. Voeg de hamblokjes, crème fraîche en pesto toe. Schep om en warm nog 4 min. door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af, verdeel over de borden en schep het groentemengsel erover. Serveer direct.
Prei wassen
Instructievideo - 00:29 min.
Tortelloni met ham en pesto
Soms heb je maar 6 ingrediënten nodig om een lekker doordeweeks gerecht te maken.
hoofdgerecht
null personen
845 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de champignons in plakjes. Was en snijd de preien in schuine ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons en prei 7 min. op middelhoog vuur. Voeg de hamblokjes, crème fraîche en pesto toe. Schep om en warm nog 4 min. door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af, verdeel over de borden en schep het groentemengsel erover. Serveer direct.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g champignons
2 preien
2 el traditionele olijfolie
250 g hamblokjes
200 ml crème fraîche
50 g verse basillicumpesto
500 g verse tortelloni con formaggio e noci