Tortelloni met walnoten, pesto en bleekselderij
bewaar
bewaar

Tortelloni met walnoten, pesto en bleekselderij

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

In pan met water en 1 eetlepel olie tortelloni in ca. 4 minuten beetgaat koken. Intussen bleekselderij schoonmaken, wassen en in heel dunne plakjes snijden (blad achterhouden voor garnering). In koekenpan rest van olie verhitten en bleekselderij ca. 2 minuten bakken. Walnoten en pesto erdoor scheppen. Tortelloni afgieten en door pestomengsel scheppen. Garneren met blaadjes selderij. Serveren met wildgerechten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortelloni met walnoten, pesto en bleekselderij

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig