Tortelloni met walnoten, pesto en bleekselderij
Aan de slag
In pan met water en 1 eetlepel olie tortelloni in ca. 4 minuten beetgaat koken. Intussen bleekselderij schoonmaken, wassen en in heel dunne plakjes snijden (blad achterhouden voor garnering). In koekenpan rest van olie verhitten en bleekselderij ca. 2 minuten bakken. Walnoten en pesto erdoor scheppen. Tortelloni afgieten en door pestomengsel scheppen. Garneren met blaadjes selderij. Serveren met wildgerechten.
Tortelloni met walnoten, pesto en bleekselderij
bijgerecht
null personen
0 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan met water en 1 eetlepel olie tortelloni in ca. 4 minuten beetgaat koken. Intussen bleekselderij schoonmaken, wassen en in heel dunne plakjes snijden (blad achterhouden voor garnering). In koekenpan rest van olie verhitten en bleekselderij ca. 2 minuten bakken. Walnoten en pesto erdoor scheppen. Tortelloni afgieten en door pestomengsel scheppen. Garneren met blaadjes selderij. Serveren met wildgerechten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels (olijf)olie
1 pak verse tortelloni con formaggio e nocci
2 stengels bleekselderij
100 g walnoten
4 eetlepels groene pesto