Tortellonisalade met pesto
Aan de slag
Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Tortelloni koken volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren. Tomaten wassen en halveren. Tortelloni, pesto en tomaten voorzichtig door elkaar scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper. Spinazie over vier borden verdelen. Salade erop scheppen. Garneren met pijnboompitten. Salade serveren met ciabatta.
Tortellonisalade met pesto
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Tortelloni koken volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren. Tomaten wassen en halveren. Tortelloni, pesto en tomaten voorzichtig door elkaar scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper. Spinazie over vier borden verdelen. Salade erop scheppen. Garneren met pijnboompitten. Salade serveren met ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ciabatta afbakbrood
2 bakken tortelloni con formaggio e nocci
1 zakje pijnboompitten
2 bakjes cherry trostomaten
1 cup groene pesto
100 g panklare spinazie