Kaastortelloni met zalmroomsaus
Aan de slag
Courgette in ruim water met zout 2 min. koken en met schuimspaan uit pan nemen. In zelfde water tortellini in 8 min. beetgaar koken. In steelpan crème fraîche op laag vuur verwarmen. Zalmsnippers en kappertjes erdoor roeren, saus op smaak brengen met peper. Uit waterkers harde stelen verwijderen. Tortelloni afgieten en met 2 el kookvocht terugdoen in pan. Saus, courgette en waterkers erdoor scheppen. Tortelloni over twee warme borden verdelen.
Kaastortelloni met zalmroomsaus
hoofdgerecht
null personen
805 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Courgette in ruim water met zout 2 min. koken en met schuimspaan uit pan nemen. In zelfde water tortellini in 8 min. beetgaar koken. In steelpan crème fraîche op laag vuur verwarmen. Zalmsnippers en kappertjes erdoor roeren, saus op smaak brengen met peper. Uit waterkers harde stelen verwijderen. Tortelloni afgieten en met 2 el kookvocht terugdoen in pan. Saus, courgette en waterkers erdoor scheppen. Tortelloni over twee warme borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
1 bak tortelloni con formaggio e nocci
125 ml crème fraîche
200 g gerookte zalmsnippers
2 eetlepels kappertjes
1 zak waterkers