Fusilli met paddenstoelensaus & een gekookt eitje
bewaar
bewaar

Fusilli met paddenstoelensaus & een gekookt eitje

Wil je een dagje zonder vlees, maar heb je geen tijd om lang in de keuken te staan? Maak deze snelle, goedgevulde pasta.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

Kook ondertussen de eieren 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer.

Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 6 min. op middelhoog vuur.

Snijd de knoflook fijn. Voeg de paddenstoelensoepgroente en de knoflook toe aan de ui en bak 4 min. op hoog vuur mee.

Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 min. Meng de paddenstoelensaus door de fusilli. Verdeel over de kommen. Leg in elke kom twee halve eieren.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fusilli met paddenstoelensaus & een gekookt eitje

Wil je een dagje zonder vlees, maar heb je geen tijd om lang in de keuken te staan? Maak deze snelle, goedgevulde pasta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig