Gebakken vis met paddenstoelenmihoen
Aan de slag
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud.
Pel de knoflook, snijd in plakjes en halveer de grotere paddenstoelen. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Snijd het donkergroene gedeelte van de prei (dit gebruik je niet). Snijd de rest van de prei in 3 stukken en snijd in dunne reepjes.
Bestrooi de vis met peper en zout en wentel om in de bloem. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de vis ca. 8-10 min gaar. Keer halverwege. Laat uitlekken op keukenpapier.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de prei en knoflook 3 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak 3 min. mee. Voeg de mihoen en woksaus toe en laat 3 min. doorwarmen. Verdeel over 4 borden en leg de vis ernaast.
Gebakken vis met paddenstoelenmihoen
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud.
Pel de knoflook, snijd in plakjes en halveer de grotere paddenstoelen. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Snijd het donkergroene gedeelte van de prei (dit gebruik je niet). Snijd de rest van de prei in 3 stukken en snijd in dunne reepjes.
Bestrooi de vis met peper en zout en wentel om in de bloem. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de vis ca. 8-10 min gaar. Keer halverwege. Laat uitlekken op keukenpapier.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de prei en knoflook 3 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak 3 min. mee. Voeg de mihoen en woksaus toe en laat 3 min. doorwarmen. Verdeel over 4 borden en leg de vis ernaast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g mihoen
2 tenen knoflook
400 g paddenstoelen voor risotto
300 g preien
400 g diepvries pangasiusfilets
8 el tarwebloem
3 el milde olijfolie
150 ml woksaus teriyaki
Dit heb je nodig
wok