Krokante vis met spinazie
bewaar
bewaar

Krokante vis met spinazie

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Laat de pangasiusfilet ontdooien. Bestrooi de pangasiusfilet met peper en zout en wentel door de bloem. Klop de eieren los in een diep bord. Strooi het paneermeel op een ander bord. Haal de vis door het ei en wentel vervolgens door het paneermeel. Druk het paneermeel stevig aan en leg de vis op een bord.

Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de vis op middelhoog vuur in 5-7 min. goudbruin en gaar.

Verhit ondertussen de rest van de boter in een hoge pan, doe de helft van de spinazie erbij en laat slinken. Voeg de rest van de spinazie toe tot deze gaar is. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel de vis, aardappelpuree en de spinazie over borden.

algemeenHet lievelingsgerecht van Dries Mertens, aanvaller bij FC Utrecht, is krokante vis met spinazie. Dries: 'Voor deze vis met spinazie kom ik graag thuis - daar word je stoer en sterk van!'

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante vis met spinazie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig