Krokante vis met spinazie
Aan de slag
Laat de pangasiusfilet ontdooien. Bestrooi de pangasiusfilet met peper en zout en wentel door de bloem. Klop de eieren los in een diep bord. Strooi het paneermeel op een ander bord. Haal de vis door het ei en wentel vervolgens door het paneermeel. Druk het paneermeel stevig aan en leg de vis op een bord.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de vis op middelhoog vuur in 5-7 min. goudbruin en gaar.
Verhit ondertussen de rest van de boter in een hoge pan, doe de helft van de spinazie erbij en laat slinken. Voeg de rest van de spinazie toe tot deze gaar is. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel de vis, aardappelpuree en de spinazie over borden.
Krokante vis met spinazie
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Laat de pangasiusfilet ontdooien. Bestrooi de pangasiusfilet met peper en zout en wentel door de bloem. Klop de eieren los in een diep bord. Strooi het paneermeel op een ander bord. Haal de vis door het ei en wentel vervolgens door het paneermeel. Druk het paneermeel stevig aan en leg de vis op een bord.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de vis op middelhoog vuur in 5-7 min. goudbruin en gaar.
Verhit ondertussen de rest van de boter in een hoge pan, doe de helft van de spinazie erbij en laat slinken. Voeg de rest van de spinazie toe tot deze gaar is. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel de vis, aardappelpuree en de spinazie over borden.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g diepvries pangasiusfilets
4 el tarwebloem
2 middelgrote scharreleieren
100 g paneermeel
2 zakjes mix voor aardappelpuree
50 g ongezouten roomboter
300 g verse spinazie
1 mespunt gedroogde nootmuskaat