Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi
5 ingrediënten en een kwartiertje; dat is wat je nodig hebt voor dit snelle roerbakgerecht.
Aan de slag
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan, leg op een bord en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.
Snijd de paksoi in stukken van 2 cm breed. Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi 4 min. Snijd de biefstuk in plakjes van een ½ cm dik. Voeg de woksaus en mihoen toe aan de paksoi en laat goed heet worden.
Verdeel de mihoen met de paksoi over de borden en leg de biefstuk erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.
Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi
5 ingrediënten en een kwartiertje; dat is wat je nodig hebt voor dit snelle roerbakgerecht.
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan, leg op een bord en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.
Snijd de paksoi in stukken van 2 cm breed. Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi 4 min. Snijd de biefstuk in plakjes van een ½ cm dik. Voeg de woksaus en mihoen toe aan de paksoi en laat goed heet worden.
Verdeel de mihoen met de paksoi over de borden en leg de biefstuk erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g mihoen
300 g biefstukken
1 struik paksoi
1 el zonnebloemolie
150 ml woksaus teriyaki-honing
50 g gebakken uitjes
Dit heb je nodig
grillpan