Rijstnoedels met biefstuk, wokgroente en oestersaus
Een feestje op je bord in nog geen 15 minuten? Dan moet je bij deze rijstnoedels met biefstuk zijn.
Aan de slag
Bestrooi de biefstukken rondom met peper en zout. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 min. op hoog vuur medium rare. Keer halverwege. Haal uit de pan en laat 5 min. op een bord onder aluminiumfolie rusten.
Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 4 min. op hoog vuur. Schep de noedels en de oestersaus erdoor en verwarm al omscheppend 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de noedels over diepe borden. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en verdeel samen met de gebakken uitjes over de noedels.
Rijstnoedels met biefstuk, wokgroente en oestersaus
Een feestje op je bord in nog geen 15 minuten? Dan moet je bij deze rijstnoedels met biefstuk zijn.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de biefstukken rondom met peper en zout. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 min. op hoog vuur medium rare. Keer halverwege. Haal uit de pan en laat 5 min. op een bord onder aluminiumfolie rusten.
Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 4 min. op hoog vuur. Schep de noedels en de oestersaus erdoor en verwarm al omscheppend 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de noedels over diepe borden. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en verdeel samen met de gebakken uitjes over de noedels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g biefstukken
4 el zonnebloemolie
225 g rijstnoedels 5mm
800 g Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi
5 el oestersaus
50 g gebakken uitjes