Hartige roerbak van biefstuk en paprika
In no time een heerlijk wokgerecht op tafel.
Aan de slag
Snijd de biefstukken in plakjes en doe in een kom. Meng de oyster-garlicsaus erdoor en laat staan tot gebruik.
Halveer de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken van 4 cm. Snijd de rode uien in parten. Bereid ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika en ui 4 min. op hoog vuur. Voeg de biefstuk toe en roerbak 2 min. mee.
Verdeel de noodles over de diepe borden. Verdeel de roerbak erover en garneer met de gebakken uitjes. Knip de bieslook in stukken van 4 cm en strooi over de borden.
Hartige roerbak van biefstuk en paprika
In no time een heerlijk wokgerecht op tafel.
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de biefstukken in plakjes en doe in een kom. Meng de oyster-garlicsaus erdoor en laat staan tot gebruik.
Halveer de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken van 4 cm. Snijd de rode uien in parten. Bereid ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika en ui 4 min. op hoog vuur. Voeg de biefstuk toe en roerbak 2 min. mee.
Verdeel de noodles over de diepe borden. Verdeel de roerbak erover en garneer met de gebakken uitjes. Knip de bieslook in stukken van 4 cm en strooi over de borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g biefstukken
120 ml woksaus oester-knoflook
1 zak paprikamix
2 rode uien
250 g egg noodles
2 el arachideolie
4 el gebakken uitjes
7½ g verse bieslook