Mie met gewokte tofu, paksoi en champignons
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in vieren, was de paksoi en snijd in stukken. Verhit de olie in een wok.
Roerbak de reepjes tofu 3 minuten. Voeg daarna de woksaus toe en verwarm. Verdeel de mie over de borden en schep het groente-tofumengsel erop.
Mie met gewokte tofu, paksoi en champignons
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in vieren, was de paksoi en snijd in stukken. Verhit de olie in een wok.
Roerbak de reepjes tofu 3 minuten. Voeg daarna de woksaus toe en verwarm. Verdeel de mie over de borden en schep het groente-tofumengsel erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fijne mienestjes
250 g kastanjechampignons
1 paksoi
3 el zonnebloemolie
400 g tofu naturel
6 el woksaus teriyaki-honing
Dit heb je nodig
wok