Gewokte peultjes met tofu en gember-knoflooksaus
bewaar
bewaar

Gewokte peultjes met tofu en gember-knoflooksaus

Recept dat je vliegensvlug klaarmaakt voordat de muziekles begint.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tofu in blokjes. Schep de tofublokjes om met 2 el woksaus. Maak de peultjes schoon. Breng ruim water aan de kook en kook de peultjes 2 minuten. Spoel ze in een vergiet af onder stromend koud water. Kook de pandanrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de paprika heel fijn en de komkommer in reepjes. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak hierin de ui en de paprikasnippers op hoog vuur 3 minuten. Schep de tofublokjes, peultjes en komkommerreepjes erbij en roerbak op hoog vuur 2 minuten. Schenk de rest van de woksaus en ca. 100 ml kookwater van de rijst erbij en breng het geheel al omscheppend aan de kook.

Giet de rijst af. Serveer de rijst bij het roerbakgerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gewokte peultjes met tofu en gember-knoflooksaus

Recept dat je vliegensvlug klaarmaakt voordat de muziekles begint.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig