Tofu met peultjes, mango en cashewnoten
bewaar
bewaar

Tofu met peultjes, mango en cashewnoten

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, vang tijdens het afgieten 150 ml kookvocht op. Kook de worteltjes en peultjes in ruim kokend water 5 min. Snijd de tofu in plakken van 1 cm dik en snijd die diagonaal in vieren. Snijd de paksoi-stelen in 1 cm brede boogjes, scheur het blad grof.

Verhit de olie in een wok. Roerbak de knoflook 1 min. en schep uit de pan. Roerbak in de knoflookolie de tofu al omscheppend goudbruin en schep uit de pan. Roerbak in de rest van de olie de paksoistelen 3 min. Voeg de worteltjes en peultjes, het paksoiblad, de knoflook, de mangoblokjes en de cashewnoten toe en roerbak tot alles warm is. Schenk het opgevangen kookvocht erbij en breng aan de kook. Schep de tofu er weer bij. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de gele rijst over 4 borden, schep het tofu-groente-mangomengsel erop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tofu met peultjes, mango en cashewnoten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig