Italiaanse broodschotel met champignons
bewaar
bewaar

Italiaanse broodschotel met champignons

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de champignons 2 min. Voeg de roerbakmix toe en bak 3 min. mee.

Kluts de eieren in een ruime schaal. Klop de mascarponesaus erdoor. Roer het champignon-groentemengsel en de helft van de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de korsten van het brood en snijd elke boterham in 4 puntjes. Bedek de bodem van de ovenschaal met 12 puntjes brood. Verdeel de helft van het eiermengsel erover. Leg daarop weer 12 puntjes brood en schep de rest van de saus erop. Zet de rest van de broodjes met de punt naar boven in de saus. Bestrooi met de rest van de kaas. Bak 15-20 min. in de oven. Verdeel over de borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse broodschotel met champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig