Macaronitaart
bewaar
bewaar

Macaronitaart

Tegen taart zeggen we nooit nee. Zeker niet tegen deze variant met macaroni en ham. En ook nog in de kleuren van de Italiaanse vlag.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de hele binnenkant van de springvorm met bakpapier. Kook de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix en champignons 3 min. Voeg de ham toe en roerbak nog 1 min. Neem de wok van het vuur en schep de macaroni erdoor. Klop de eieren los met de room en kaas. Schep door het macaronimengsel. Schep het mengsel in de springvorm en druk een beetje aan.

Snijd de courgette en tomaat in dunne plakjes. Leg de courgette en tomaat dakpansgewijs in een cirkel op de macaroni en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak de taart ca. 25 min. in het midden van de oven. De taart is gaar als het eimengsel gestold is.

Macaronitaart

Instructievideo - 01:24 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Macaronitaart

Tegen taart zeggen we nooit nee. Zeker niet tegen deze variant met macaroni en ham. En ook nog in de kleuren van de Italiaanse vlag.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig