Paddenstoelenomelet met Italiaanse kruiden en groene asperges
bewaar
bewaar

Paddenstoelenomelet met Italiaanse kruiden en groene asperges

Met deze goedgevulde omelet zet je een gezonde lunch voor 4 personen op tafel!

25 min. bereiden / 10 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 150 °C. Pluk de blaadjes van de Italiaanse kruiden. Snijd de Italiaanse kruiden en de kruiden uit het pakje paddenstoelen voor pasta fijn.

Snijd de rode uien in halve ringen. Verwijder de houtachtige onderkanten van de groene asperges. Snijd de asperges schuin in stukken van ca. 3 cm. Snijd de champignons in kwarten en snijd de pasta paddenstoelen in stukken van gelijke grootte.

Klop de eieren met ⅔ van de kruiden los en pers de knoflook erboven. Verhit de olie in een koekenpan met vuurvaste steel en bak hierin de asperges en alle paddenstoelen ca. 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Laat zo veel mogelijk vocht verdampen.

Schenk het eimengsel erbij en bak ca. 2 min. Zet de pan in het midden van de oven en bak de omelet in ca. 10 min. gaar.

Zet een groot bord op de omelet en draai de pan met bord en al om zodat de omelet omgekeerd op het bord komt te liggen. Snijd in punten, bestrooi met de rest van de kruiden en serveer met de crackers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddenstoelenomelet met Italiaanse kruiden en groene asperges

Met deze goedgevulde omelet zet je een gezonde lunch voor 4 personen op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig