Mini-rodekool met Italiaanse kruiden
bewaar
bewaar

Mini-rodekool met Italiaanse kruiden

Klein maar fijn, dat geldt ook voor deze mini-rodekool met tijm en rozemarijn. Dan blijft er nog genoeg plek op tafel over voor andere bijgerechten!

10 min. bereiden / 30 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder van de kooltjes eventueel de buitenste bladeren als die lelijk zijn. Leg de kooltjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

Pel de rode uien en snijd ze elk in 8 parten. Haal de tijm en rozemarijn uit de kruidenmix en leg op de bakplaat bij de rodekool. Besprenkel alles met de olijfolie, breng op smaak met peper en zout en hussel om. Rooster ca. 30 min. in het midden van de oven. Keer de mini-rodekool halverwege de baktijd.

Pluk ondertussen de blaadjes van de takjes oregano uit het bakje Italiaanse kruiden. Haal de mini-rodekool uit de oven en leg de parten samen met de takjes tijm en rozemarijn op een schaal. Bestrooi met de blaadjes oregano.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mini-rodekool met Italiaanse kruiden

Klein maar fijn, dat geldt ook voor deze mini-rodekool met tijm en rozemarijn. Dan blijft er nog genoeg plek op tafel over voor andere bijgerechten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig