Wafels met frambozen-muntijs
Aan de slag
Laat het ijs in 10-15 sec. in de magnetron (600 Watt) iets ontdooien tot het zacht genoeg is om te roeren. Houd 4 blaadjes munt achter voor de garnering en snijd de rest van de munt fijn. Schep de fijngesneden munt en ¾ van de frambozen voorzichtig door het ijs. Leg een wafel op een bord en schep hierop met een ijslepel een bol ijs. Leg er een tweede wafel op en schep hier nog een bol ijs op. Dek af met een derde wafel. Garneer met de rest van de frambozen en de blaadjes munt.
Wafels met frambozen-muntijs
nagerecht
null personen
215 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Laat het ijs in 10-15 sec. in de magnetron (600 Watt) iets ontdooien tot het zacht genoeg is om te roeren. Houd 4 blaadjes munt achter voor de garnering en snijd de rest van de munt fijn. Schep de fijngesneden munt en ¾ van de frambozen voorzichtig door het ijs. Leg een wafel op een bord en schep hierop met een ijslepel een bol ijs. Leg er een tweede wafel op en schep hier nog een bol ijs op. Dek af met een derde wafel. Garneer met de rest van de frambozen en de blaadjes munt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 ml slagroomijs
4 takjes verse munt
1 bakje frambozen
12 gallettes
Dit heb je nodig
ijsbolletjeslepel