Frambozen-laagjesyoghurt
Aan de slag
Frambozen op een bord uitspreiden en grotendeels laten ontdooien. In vier glazen op bodem laagje frambozen scheppen. Rest van frambozen met staafmixer pureren. Suiker en helft van yoghurt door frambozen mixen. Frambozenyoghurt en rest van yoghurt laag om laag in glazen schenken, zodat in elk glas 4 laagjes ontstaan. Met munttakjes garneren.
Frambozen-laagjesyoghurt
nagerecht
null personen
170 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Frambozen op een bord uitspreiden en grotendeels laten ontdooien. In vier glazen op bodem laagje frambozen scheppen. Rest van frambozen met staafmixer pureren. Suiker en helft van yoghurt door frambozen mixen. Frambozenyoghurt en rest van yoghurt laag om laag in glazen schenken, zodat in elk glas 4 laagjes ontstaan. Met munttakjes garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 doos frambozen
3 eetlepels suiker
750 ml volle yoghurt
4 takjes verse munt
Dit heb je nodig
staafmixer
hoge glazen
lange lepels