Frambozen met prosecco
bewaar
bewaar

Frambozen met prosecco

10 min. bereiden / 1 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Meng in een wijde schaal de frambozen voorzichtig met de poedersuiker en de munt en verdeel dit over 4 coupes of wijde glazen. Sprenkel in elk glas een lepel likeur en marineer de frambozen in de koelkast maximaal 1 uur.

Schenk zoveel wijn in de glazen dat de frambozen net niet helemaal onderstaan. Garneer met een blaadje munt.

algemeenGemarineerd in mousserende wijn komt de smaak van de subtiele framboos het best tot zijn recht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frambozen met prosecco

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig