Frambozen met prosecco
Aan de slag
Meng in een wijde schaal de frambozen voorzichtig met de poedersuiker en de munt en verdeel dit over 4 coupes of wijde glazen. Sprenkel in elk glas een lepel likeur en marineer de frambozen in de koelkast maximaal 1 uur.
Schenk zoveel wijn in de glazen dat de frambozen net niet helemaal onderstaan. Garneer met een blaadje munt.
Frambozen met prosecco
nagerecht
null personen
170 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Meng in een wijde schaal de frambozen voorzichtig met de poedersuiker en de munt en verdeel dit over 4 coupes of wijde glazen. Sprenkel in elk glas een lepel likeur en marineer de frambozen in de koelkast maximaal 1 uur.
Schenk zoveel wijn in de glazen dat de frambozen net niet helemaal onderstaan. Garneer met een blaadje munt.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g frambozen
1 el poedersuiker
2 el verse munt
4 el frambozenlikeur
400 ml prosecco