Frambozen-scroppino
De klassieke sgroppino maak je nog lekkerder door frambozen toe te voegen.
Aan de slag
Houd wat frambozen apart voor de garnering. Mix de prosecco, het sorbetijs, de wodka en de rest van de frambozen in de keukenmachine of met de staafmixer. Schenk in hoge glazen en garneer met een framboos. Serveer direct.
Frambozen-scroppino
De klassieke sgroppino maak je nog lekkerder door frambozen toe te voegen.
null personen
145 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Houd wat frambozen apart voor de garnering. Mix de prosecco, het sorbetijs, de wodka en de rest van de frambozen in de keukenmachine of met de staafmixer. Schenk in hoge glazen en garneer met een framboos. Serveer direct.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g verse frambozen
300 ml prosecco
4 bollen citroensorbetijs
4 el wodka
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine