Chocoladepannenkoek met frambozen
Aan de slag
Breek de chocolade in 4 repen. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing (anders breken ze bij het oprollen) en leg op elke pannenkoek een chocoladereep. Vouw de zijkanten van de pannenkoek over de chocolade en rol de pannenkoek om de chocolade op. Bestrijk elke pannenkoek dun met olie. Bewaar de pannenkoeken afgedekt in de koelkast.
Leg de pannenkoeken op een ingevet rooster boven nasmeulend vuur en verwarm ze 3-4 minuten tot de chocolade is gesmolten. Leg de pannenkoeken op vier borden. Schep een bol ijs ernaast en verdeel de frambozen erover.
Chocoladepannenkoek met frambozen
nagerecht
null personen
440 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breek de chocolade in 4 repen. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing (anders breken ze bij het oprollen) en leg op elke pannenkoek een chocoladereep. Vouw de zijkanten van de pannenkoek over de chocolade en rol de pannenkoek om de chocolade op. Bestrijk elke pannenkoek dun met olie. Bewaar de pannenkoeken afgedekt in de koelkast.
Leg de pannenkoeken op een ingevet rooster boven nasmeulend vuur en verwarm ze 3-4 minuten tot de chocolade is gesmolten. Leg de pannenkoeken op vier borden. Schep een bol ijs ernaast en verdeel de frambozen erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g melkchocolade
4 pannenkoeken naturel
0 zonnebloemolie
4 bollen slagroomijs
150 g frambozen
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
barbecue