Chocoladepannenkoek met frambozen
bewaar
bewaar

Chocoladepannenkoek met frambozen

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Breek de chocolade in 4 repen. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing (anders breken ze bij het oprollen) en leg op elke pannenkoek een chocoladereep. Vouw de zijkanten van de pannenkoek over de chocolade en rol de pannenkoek om de chocolade op. Bestrijk elke pannenkoek dun met olie. Bewaar de pannenkoeken afgedekt in de koelkast.

Leg de pannenkoeken op een ingevet rooster boven nasmeulend vuur en verwarm ze 3-4 minuten tot de chocolade is gesmolten. Leg de pannenkoeken op vier borden. Schep een bol ijs ernaast en verdeel de frambozen erover.

algemeenVul voor een hartig dessert de pannenkoek met een plak belegen kaas of brie en druppel er wat honing, appelstroop of sinaasappelmarmelade over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocoladepannenkoek met frambozen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig