Roomijs & chocodip
Aan de slag
Verhit de slagroom in een steelpan tot net onder het kookpunt. Laat de chocolade er van het vuur al roerende in smelten. Laat afkoelen.
Meng ondertussen de aardbeien, de bessen, de frambozen en de poedersuiker.
Verdeel het fruit over 8 glazen. Schep er met de ijsbolletjestang een bol ijs bij. Verdeel de chocoladesaus en de chocoknispers elk over 8 schaaltjes en serveer 2 schaaltjes bij elke fruitsalade. Met de prikkers dipt u het fruit eerst in de chocoladesaus en dan in de chocoknispers.
Roomijs & chocodip
nagerecht
null personen
620 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de slagroom in een steelpan tot net onder het kookpunt. Laat de chocolade er van het vuur al roerende in smelten. Laat afkoelen.
Meng ondertussen de aardbeien, de bessen, de frambozen en de poedersuiker.
Verdeel het fruit over 8 glazen. Schep er met de ijsbolletjestang een bol ijs bij. Verdeel de chocoladesaus en de chocoknispers elk over 8 schaaltjes en serveer 2 schaaltjes bij elke fruitsalade. Met de prikkers dipt u het fruit eerst in de chocoladesaus en dan in de chocoknispers.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bekertjes slagroom
2 tabletten extra fijne melkchocolade
2 bakken aardbeien
2 bakjes rode bessen
2 bakjes frambozen
4 el poedersuiker
2 bakken slagroomijs bosvruchten
2 bakjes chocoknispers
Dit heb je nodig
ijsbolletjeslepel, prikkers met vlaggetje