Bokkenpootjesijstaart met gember
Aan de slag
In keukenmachine 1 pak bokkenpootjes verkruimelen. Boter en 2 el gemberjam erdoor mengen. Kruimelmengsel over bodem verdelen en goed aandrukken. 10 bokkenpootjes apart houden. Rest van bokkenpootjes in stukjes breken. In kom slagroom stijf kloppen. Stukjes bokkenpoot en rest van gemberjam erdoor spatelen. Mengsel in vorm scheppen en gladstrijken. Andere bokkenpootjes erop leggen. Taart in diepvriezer in ca. 4 uur laten bevriezen. Uit vriezer taart bestrooien met poedersuiker, met nat mes in punten snijden en opdienen met wat roodfruit.
Bokkenpootjesijstaart met gember
nagerecht
null porties
523 kcal
25 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
In keukenmachine 1 pak bokkenpootjes verkruimelen. Boter en 2 el gemberjam erdoor mengen. Kruimelmengsel over bodem verdelen en goed aandrukken. 10 bokkenpootjes apart houden. Rest van bokkenpootjes in stukjes breken. In kom slagroom stijf kloppen. Stukjes bokkenpoot en rest van gemberjam erdoor spatelen. Mengsel in vorm scheppen en gladstrijken. Andere bokkenpootjes erop leggen. Taart in diepvriezer in ca. 4 uur laten bevriezen. Uit vriezer taart bestrooien met poedersuiker, met nat mes in punten snijden en opdienen met wat roodfruit.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 pakken bokkenpootjes
50 g boter
6 eetlepels gemberjam
500 ml slagroom
100 g aardbeien, frambozen en/of rode bessen
0 poedersuiker
Dit heb je nodig
keukenmachine
springvorm (doorsnede 24 cm), ingevet