Tortelloni met spinazie uit de oven
Ideaal gerecht voor als je een etentje geeft: je bereidt alles van tevoren voor, en dan hoeft de schotel alleen nog de oven in.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tortelloni af. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de korstjes van de boterhammen en verkruimel het brood. Meng de kruimels met de pijnboompitten, olie, peper en eventueel zout.
Verhit in een wok de rest an de olie en bak hierin de knoflook voor 1 min. Voeg de spinazie en rozijnen toe en bak 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de tortelloni in de ovenschaal en meng met de spinazie. Strooi de pijnboompitten erover. Zet ca. 5 min. in de hete oven totdat het kruim goudbruin is. Schep de tortelloni op de borden, serveer met sour cream.
Tortelloni met spinazie uit de oven
Ideaal gerecht voor als je een etentje geeft: je bereidt alles van tevoren voor, en dan hoeft de schotel alleen nog de oven in.
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tortelloni af. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de korstjes van de boterhammen en verkruimel het brood. Meng de kruimels met de pijnboompitten, olie, peper en eventueel zout.
Verhit in een wok de rest an de olie en bak hierin de knoflook voor 1 min. Voeg de spinazie en rozijnen toe en bak 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de tortelloni in de ovenschaal en meng met de spinazie. Strooi de pijnboompitten erover. Zet ca. 5 min. in de hete oven totdat het kruim goudbruin is. Schep de tortelloni op de borden, serveer met sour cream.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse tortelloni verdi
2 tenen knoflook
2 sneetjes brood
50 g pijnboompitten
4 el traditionele olijfolie
600 g verse spinazie
50 g rozijnen
125 ml sour cream
Dit heb je nodig
wok
lage ovenschaal