Tortelloni met rucolapesto
Aan de slag
Tortelloni op laag vuur in ruim water met zout beetgaar koken en afgieten. Enkele eetlepels kookvocht opvangen. Tortelloni in warme schaal mengen met pesto en enkele eetlepels kookvocht. Rucola in grove stukken scheuren en door tortelloni scheppen. Kaas in grove krullen schaven en over tortelloni strooien.
Tortelloni met rucolapesto
bijgerecht
null personen
330 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tortelloni op laag vuur in ruim water met zout beetgaar koken en afgieten. Enkele eetlepels kookvocht opvangen. Tortelloni in warme schaal mengen met pesto en enkele eetlepels kookvocht. Rucola in grove stukken scheuren en door tortelloni scheppen. Kaas in grove krullen schaven en over tortelloni strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak verse tortelloni verdi
1 bakje verse pesto naar keuze
1 bakje rucolasla
50 g Grana Padano