Tortelloni alla panna met tuinerwten
Tortelloni in een saus van slagroom en tuinerwten, een gerecht om door een ringetje te halen!
Aan de slag
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten de laatste 2 min. mee.
Breng ondertussen de slagroom in een steelpan aan de kook en zet het vuur laag. Pers de knoflook erboven en voeg ¾ van de kaas toe. Laat al roerend smelten. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de bieslook fijn. Giet de tortelloni en tuinerwten af, maar vang een kopje kookvocht op. Meng de tortelloni en tuinerwten met een scheutje kookvocht (per 2 personen) en ⅔ van de bieslook door de saus.
Verdeel over de borden en bestrooi met de rest van de kaas en de rest van de bieslook.
Tortelloni alla panna met tuinerwten
Tortelloni in een saus van slagroom en tuinerwten, een gerecht om door een ringetje te halen!
hoofdgerecht
null personen
825 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten de laatste 2 min. mee.
Breng ondertussen de slagroom in een steelpan aan de kook en zet het vuur laag. Pers de knoflook erboven en voeg ¾ van de kaas toe. Laat al roerend smelten. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de bieslook fijn. Giet de tortelloni en tuinerwten af, maar vang een kopje kookvocht op. Meng de tortelloni en tuinerwten met een scheutje kookvocht (per 2 personen) en ⅔ van de bieslook door de saus.
Verdeel over de borden en bestrooi met de rest van de kaas en de rest van de bieslook.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g verse tortelloni verdi ricotta e spinaci
300 g diepvries fijne tuinerwten
125 ml verse slagroom
1 teen knoflook
100 g geraspte Goudse oude kaas 48+
10 g verse bieslook