Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter
Voor pasta geldt vaak: less is more. Een goede botersaus is eigenlijk al genoeg.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalotten fijn. Smelt de kruidenboter in een koekenpan. Fruit de sjalotten zonder ze te kleuren. Schep de tuinerwten erdoor. Laat de erwten op laag vuur net ontdooien en kort warm worden, zodat ze hun knapperige beet behouden. Schep de tortelloni met een schuimspaan uit de pan en verdeel over (diepe) borden. Verdeel de tuinerwten met de boter erover. Garneer met de rucola en de geraspte kaas.
Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter
Voor pasta geldt vaak: less is more. Een goede botersaus is eigenlijk al genoeg.
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalotten fijn. Smelt de kruidenboter in een koekenpan. Fruit de sjalotten zonder ze te kleuren. Schep de tuinerwten erdoor. Laat de erwten op laag vuur net ontdooien en kort warm worden, zodat ze hun knapperige beet behouden. Schep de tortelloni met een schuimspaan uit de pan en verdeel over (diepe) borden. Verdeel de tuinerwten met de boter erover. Garneer met de rucola en de geraspte kaas.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse tortelloni verdi
2 sjalotten
75 g kruidenboter
450 g diepvries tuinerwten
75 g rucola slamelange
3 el geraspte oude kaas