Spinazietortelloni
Aan de slag
Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin de ui. Voeg, voor de ui kleurt, de spinazie in 2-3 porties toe. Laat elke portie steeds al omscheppend slinken en laat het vocht verdampen. Kook de tortelloni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Roer de knoflook en de oregano met zout en (versgemalen) peper naar smaak door de yoghurt. Schep het yoghurtmengsel door de spinazie en verwarm het 2 minuten mee. Verdeel de tortelloni over vier borden en schep de spinazie erop. Bestrooi het gerecht met de walnoten en serveer direct.
Spinazietortelloni
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin de ui. Voeg, voor de ui kleurt, de spinazie in 2-3 porties toe. Laat elke portie steeds al omscheppend slinken en laat het vocht verdampen. Kook de tortelloni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Roer de knoflook en de oregano met zout en (versgemalen) peper naar smaak door de yoghurt. Schep het yoghurtmengsel door de spinazie en verwarm het 2 minuten mee. Verdeel de tortelloni over vier borden en schep de spinazie erop. Bestrooi het gerecht met de walnoten en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
2 rode uien
2 zakken spinazie
2 bakken koelverse tortelloni met kaas en noten
2 teentjes knoflook
1 el gedroogde oregano
250 ml Griekse yoghurt
1 zakje walnoten