Notentortelloni in gorgonzola-kappertjessaus
Verse pasta gevuld met kaas en walnoot. Heerlijk met de romige gorgonzolasaus.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de bloemkool- en broccoliroosjes. Kook in water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af. Verwarm ondertussen de kookroom met de kappertjes en ²/³ van de gorgonzola in een steelpan op laag vuur. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Roer de bloemkool, broccoli en gorgonzolasaus erdoor. Snijd de walnoten grof. Verdeel de pasta over de borden en verdeel de rucola en de rest van de gorgonzola eroverheen. Garneer met de walnoten.
Notentortelloni in gorgonzola-kappertjessaus
Verse pasta gevuld met kaas en walnoot. Heerlijk met de romige gorgonzolasaus.
hoofdgerecht
null personen
825 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de bloemkool- en broccoliroosjes. Kook in water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af. Verwarm ondertussen de kookroom met de kappertjes en ²/³ van de gorgonzola in een steelpan op laag vuur. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Roer de bloemkool, broccoli en gorgonzolasaus erdoor. Snijd de walnoten grof. Verdeel de pasta over de borden en verdeel de rucola en de rest van de gorgonzola eroverheen. Garneer met de walnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse tortelloni con formaggio e noci
700 g koelverse bloemkool- en broccoliroosjes
250 ml kookroom
50 g kappertjes
150 g gorgonzola
60 g ongebrande walnoten
40 g rucola