Spinaziesoep met tortelloni
bewaar
bewaar

Spinaziesoep met tortelloni

40 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Tortelloni in ruim water met zout op laag vuur in 7 min. net niet gaar koken. Tortelloni in vergiet laten uitlekken. In soeppan ui in olie goudbruin fruiten. Uiringen in kom scheppen. Ham in achtergebleven olie in 5 min. knapperig bakken. Knoflook erboven uitpersen en ui weer toevoegen. Bouillon en wijn in pan schenken en aan de kook brengen. Spinazieblokjes door bouillon roeren en nog 5 min. koken. Crème fraîche in soep laten smelten. Op smaak brengen met zout en peper. Spinaziesoep in vier diepe borden scheppen en tortelloni erover verdelen.

algemeenMakkelijk reepjes snijden: leg de hamplakken op elkaar en rol ze op. Snijd er met een groot, scherp mes dunne plakjes af. Deze ontrollen zich vanzelf weer tijdens het bakken. Of gebruik een duobakje hamreepjes (200 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziesoep met tortelloni

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig