Tagliatelle met paddenstoelen en spinazie
Bellissimo! Een pasta zonder vlees of vis en mét extra veel groente.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de paddenstoelen schoon en snijd de grotere in plakjes. Houd de kleinere heel. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet.
Verhit de helft van de olie in een wok. Bak de ui en knoflook 1 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak al omscheppend 4 min. Voeg de tomaat en de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de rest van de olie door de afgegoten tagliatelle.
Verdeel de tagliatelle over de borden. Schep het paddenstoelenmengsel erop en bestrooi met de kaas.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Tagliatelle met paddenstoelen en spinazie
Bellissimo! Een pasta zonder vlees of vis en mét extra veel groente.
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de paddenstoelen schoon en snijd de grotere in plakjes. Houd de kleinere heel. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet.
Verhit de helft van de olie in een wok. Bak de ui en knoflook 1 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak al omscheppend 4 min. Voeg de tomaat en de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de rest van de olie door de afgegoten tagliatelle.
Verdeel de tagliatelle over de borden. Schep het paddenstoelenmengsel erop en bestrooi met de kaas.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g tagliatelle
1 middelgrote ui
1 teen knoflook
8 zongedroogde tomaten in olie
200 g paddenstoelen voor risotto
150 g oesterzwammen
6 el olijfolie met truffelaroma
300 g verse spinazie
40 g geschaafde Parmezaanse kaas