Romige tagliatelle met bladspinazie en roquefort
bewaar
bewaar

Romige tagliatelle met bladspinazie en roquefort

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de tagliatelle in een pan met ruim kokend water en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ui en knoflook fijn. Snijd de tomaatjes in stukjes en verkruimel de Roquefort grof.

Verhit in een wok of roerbakpan de olie en fruit de ui en knoflook in ca. 3 min. heel zachtjes glazig. Schep de tomaatjes erdoor. Voeg de spinazie toe en laat op hoog vuur al omscheppend in ca. 8 min. ontdooien en laat het vocht verdampen. Breng op smaak met peper en zout. Laat de tagliatelle in een vergiet uitlekken.

Verwarm de creme fraiche in de pan van de tagliatelle met de helft van de roquefort al roerend tot een egale saus. Schep de tagliatelle erdoor en warm even door.

Schep de tagliatelle met de omhullende saus op de borden. Schep de spinazie erop. Schep de rest van saus uit de pan en verdeel over de pasta. Strooi de rest van de roquefort erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige tagliatelle met bladspinazie en roquefort

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig