Penne met spek-spinazieroomsaus
Oh jongens, dat worden allemaal leeggegeten borden vanavond.
Aan de slag
Kook de pasta in ca. in 12 min. beetgaar. Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd in ringen.
Bak de spekreepjes ca. 5 min. in een droge koekenpan. Voeg de crème fraîche, tomaten en bosuitjes en warm ca. 1 min. mee. Schep de spinazie door het spekmengsel en breng op smaak met peper en eventueel zout. Pasta afgieten en serveren met saus. Lekker met geraspte pittige kaas.
Penne met spek-spinazieroomsaus
Oh jongens, dat worden allemaal leeggegeten borden vanavond.
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta in ca. in 12 min. beetgaar. Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd in ringen.
Bak de spekreepjes ca. 5 min. in een droge koekenpan. Voeg de crème fraîche, tomaten en bosuitjes en warm ca. 1 min. mee. Schep de spinazie door het spekmengsel en breng op smaak met peper en eventueel zout. Pasta afgieten en serveren met saus. Lekker met geraspte pittige kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne
450 g diepvries gesneden bladspinazie
5 zongedroogde tomaten op olie
3 bosuien
250 g magere spekreepjes
200 ml crème fraîche