Penne met romige kalkoen-courgettesaus
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok of braadpan olie verhitten en kalkoenreepjes hierin 5 min. roerbakken. Laatste 3 min. oesterzwam meebakken. Kalkoenreepjes en oesterzwammen op schaal scheppen en bestrooien met zout en peper. In achtergebleven bakvet uiringen 2 min. fruiten. Courgette toevoegen en 5 min. meebakken. Knoflook en oregano erdoor scheppen en geheel nog 1 min. op hoog vuur roerbakken. Groente op smaak brengen met zout en peper en kalkoenmengsel erdoor scheppen. Penne afgieten en met crème fraîche en tomaatreepjes terugdoen in pan. Nog even goed doorwarmen. Penne over vier diepe borden verdelen en kalkoen-courgettemengsel erop scheppen.
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok of braadpan olie verhitten en kalkoenreepjes hierin 5 min. roerbakken. Laatste 3 min. oesterzwam meebakken. Kalkoenreepjes en oesterzwammen op schaal scheppen en bestrooien met zout en peper. In achtergebleven bakvet uiringen 2 min. fruiten. Courgette toevoegen en 5 min. meebakken. Knoflook en oregano erdoor scheppen en geheel nog 1 min. op hoog vuur roerbakken. Groente op smaak brengen met zout en peper en kalkoenmengsel erdoor scheppen. Penne afgieten en met crème fraîche en tomaatreepjes terugdoen in pan. Nog even goed doorwarmen. Penne over vier diepe borden verdelen en kalkoen-courgettemengsel erop scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g volkoren penne
2 eetlepels olijfolie
1 schaaltje kalkoenborstfiletreepjes
150 g oesterzwammen
1 ui
1 courgette
1 teentje knoflook
1 eetlepel gedroogde oregano
125 ml crème fraîche
6 zongedroogde tomaten op olie