Penne met groene asperges en zongedroogde tomaatjes
Aan de slag
Van asperges houtachtige uiteinden verwijderen en asperges schuin in stukjes van 3 cm snijden. Pasta en asperges in ruim kokend water met zout in 6-8 min. beetgaar koken. Kaas met dunschiller in flinters schaven. Pasta en asperges afgieten en terugdoen in pan. Crème fraîche en tomaat erdoor mengen en pasta nog even doorwarmen. Op smaak brengen met citroensap en grofgemalen peper. Pasta over vier grote kommen verdelen en kaas erover strooien.
Penne met groene asperges en zongedroogde tomaatjes
hoofdgerecht
null personen
840 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Van asperges houtachtige uiteinden verwijderen en asperges schuin in stukjes van 3 cm snijden. Pasta en asperges in ruim kokend water met zout in 6-8 min. beetgaar koken. Kaas met dunschiller in flinters schaven. Pasta en asperges afgieten en terugdoen in pan. Crème fraîche en tomaat erdoor mengen en pasta nog even doorwarmen. Op smaak brengen met citroensap en grofgemalen peper. Pasta over vier grote kommen verdelen en kaas erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 x 300 g groene asperges
400 g volkoren penne
150 g pittige oude kaas
200 ml crème fraîche
8 zongedroogde tomaten
2 eetlepels citroensap
0 versgemalen zwarte peper
Dit heb je nodig
dunschiller